Home / archiefcentraal / koude wangen zie deze oplossing

koude wangen zie deze oplossing

’s Ochtends vroeg op de fiets door de winterkou naar school of werk? Een muts voorkomt een koud hoofd en bevroren oren. Maar je wangen? Onze stagiair Jesper kwam onlangs met deze muts op zijn hoofd op onze redactie. Los van het feit dat de muts met baard, de nodige hilariteit veroorzaakte, is hij nog een praktisch ook. Je voorkomt op deze manier namelijk mooi dat je koude wangen krijgt.

Overigens is de baard aan de muts van Jesper nog maar relatief klein: Op www.baardmuts.nl kun je zelfs mutsen met ‘Viking-baarden’ kopen. Hoe groter de baard, hoe duurder de muts ontdekten we trouwens.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.