kerstsfeer proeven tijdens moonlight shoppen

Op vrijdagavond stonden de, in kerstsfeer getooide, kramen door het dorp. De kraampjes en het gedempte licht namen de Dalfsenaren mee terug in de tijd. Mensen verlangen in deze tijd, steeds meer naar vroeger toen het leven wat overzichtelijker was. Niet voor niets zijn er overal Dickens Kerstvieringen. Niet heel Dalfsen zal veranderen in Dickens, maar een vleugje Dickens ligt wel over deze editie heen. De levende Kerststal was vrijdagavond op het Kerkplein te vinden. Je kwam er een dorpsomroepster tegen en een verhalenvertelster die bij het Huis op Stelten haar verhalen vertelde. Ook liep er een groep ganzen met hoeder rond.

Onze fotograaf Bernard Jans maakte een leuke fotoreportage van het Moonlight Shoppen in Dalfsen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.