kerstoptreden voor clienten in de hulstkampen

Zangroep “Out of the Blue” heeft afgelopen donderdag een kerstconcert aangeboden aan de cliënten van “De Hulstkampen” in Nieuwleusen. Het werd een sfeervol optreden in een, in kerstsfeer versierde zaal.

Het concert bestond uit drie onderdelen: een gedeelte met klassiek internationaal repertoire, een deel met bekende, meest Engelse, liedjes en een gedeelte met traditionele kerstliederen.

De verschillende onderdelen werden afgewisseld met instrumentale muziek. Zo was er een pianosolo van koorlid Joop Uitham met een stuk van Beethoven. Verder werden er 2 Engelse duetten gespeeld op altblokfluit, die ten gehore werden gebracht door Rineke Marwitz en koorlid Cock Meys.

De bewoners zongen bij de bekende liederen van harte met het koor mee en reageerden enthousiast. De leden van het koor hebben vele complimenten mogen ontvangen. De avond was voor de cliënten en het koor voor herhaling vatbaar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.