Home / archiefcentraal / kerstoptreden voor clienten in de hulstkampen

kerstoptreden voor clienten in de hulstkampen

Zangroep “Out of the Blue” heeft afgelopen donderdag een kerstconcert aangeboden aan de cliënten van “De Hulstkampen” in Nieuwleusen. Het werd een sfeervol optreden in een, in kerstsfeer versierde zaal.

Het concert bestond uit drie onderdelen: een gedeelte met klassiek internationaal repertoire, een deel met bekende, meest Engelse, liedjes en een gedeelte met traditionele kerstliederen.

De verschillende onderdelen werden afgewisseld met instrumentale muziek. Zo was er een pianosolo van koorlid Joop Uitham met een stuk van Beethoven. Verder werden er 2 Engelse duetten gespeeld op altblokfluit, die ten gehore werden gebracht door Rineke Marwitz en koorlid Cock Meys.

De bewoners zongen bij de bekende liederen van harte met het koor mee en reageerden enthousiast. De leden van het koor hebben vele complimenten mogen ontvangen. De avond was voor de cliënten en het koor voor herhaling vatbaar.

Lees ook

Auto belandt in sloot langs N758 in Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN – Een automobilist is maandagavond gewond geraakt na een ongeval op de N758 bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.