Home / archiefcentraal / kerstboomverkoop dalfsen

kerstboomverkoop dalfsen

Op de parkeerplaats van de R.K. Kerk in Dalfsen kun je tot en met 21 december terecht voor een groot assortiment kerstbomen. De verkoop is weer onder de vlag van sportvereniging S.V.D. Vanaf vrijdag 6 december staat er een team van vrijwilligers klaar om de kerstbomen aan de man te brengen. Je kunt elke dag terecht van 9.00 tot 18.00 uur en op vrijdag tot 20.00 uur.

Het assortiment bestaat uit de gewone groene den, Omorica’s, Glauca’s en de veelgevraagde Nordmann. De opbrengst van de verkoop komt ten goed aan de clubkas van S.V.D. Maar ook de R.K. Kerk krijgt een deel van de opbrengst. Als het mogelijk is, krijgt ook het Hospice ’t Huis De Pastorie in Dalfsen een donatie. Vorig jaar is aan de Hospice een kerstboom voor buiten in de tuin toegezegd, deze wordt dinsdag 10 december aangeboden en geplaatst.

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.