Home / archiefcentraal / jumbo ommen geeft kerstpakketten weg

jumbo ommen geeft kerstpakketten weg

Wie wil jij deze kerst extra in het zonnetje zetten? Ook in jouw familie of kennissenkring ken je vast iemand die deze feestdagen wel een extra steuntje in de rug kan gebruiken of iets bijzonders heeft gedaan voor zijn of haar omgeving. Jumbo Ommen heeft samen met een aantal leveranciers en mooi kerstpakket samengesteld en gaat er hiervan vijftig weggeven Bij de servicebalie in de winkel zijn kerstballen verkrijgbaar, waarop je kunt aangeven wie zo’n pakket verdient deze kerst en waarom. Hang deze kerstbal in de kerstboom en wellicht mag jij één van die vijftig kerstpakketten overhandigen.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.