Home / archiefcentraal / jubileumshow vogelvereniging de tuinfluiter

jubileumshow vogelvereniging de tuinfluiter

Vogelvereniging De Tuinfluiter vierde woensdag haar 50-jarig bestaan. In Ommen werd om 20.30 uur de show geopend en werden verschillende jubilarissen in het zonnetje gezet. Ook de winnaars van verschillende prijzen werden bekend gemaakt.

R. Klein was met 25 jaar lidmaatschap de ‘kleinste’ jubilaris. D. J. Poelarends was 40 jaar lid en A. Emmink, H. Zielman en R. de Vries waren ieder al weer 50 jaar lid van de vereniging. H.A. van de Vegte was met 57 jaar als langste lid van een vogelvereniging. Hij was, net als Emmink, Zielman en de Vries, al sinds de oprichting van De Tuinfluiter lid. Daarvoor was hij zeven jaar lid van de N.B.V.V..

Het verenigingsklassement van 2013 is aan het fotoalbum toegevoegd.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.