johan wiltvank lijsttrekker pvda dalfsen

Johan Wiltvank is lijsttrekker voor de Partij van de Arbeid tijdens de komende gemeenteraadsverkiezingen. Alle leden van de plaatselijke afdeling geven hem hun vertrouwen. Wiltvank gaf aan dat hij nog niet klaar is met de taak die hij op zich heeft genomen in zijn missie om Dalfsen sterker en socialer te maken. Hij kreeg daar applaus voor.

Tweede op de lijst is Jose Eilert. Dit Lemelerveldse raadslid kreeg veel bijval voor haar strijd voor het sociale dossier, duurzaamheid en het openbaar vervoer. Nieuw in de gelederen van de Dalfser sociaal democraten is Leander Broere. De afdeling ziet in hem een talent dat zich vooral bezig zal houden met thema’s als landschap, ruimtelijke ordening en natuur.

Piet Weerstra, destijds succesvol penningmeester van de Dalfser bibliotheek die mede leiding gaf aan het nieuwbouwproces van, staan op nummer vier. Vijfde op de lijst is ook een nieuwkomer, de Lemelervelder ondernemer Jan Cents. Nieuwleusen is op de lijst vertegenwoordigd door Jaap Hadders. De jonge juriste Esther Hilgenkamp staat op plaats zeven. De veteranen Gert de Haan en Wim Smit staan ook op de lijst. Oud wethouder Jan van Lenteren treedt op als lijstduwer.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.