Home / archiefcentraal / inloopspreekuur met kamerlid azmani

inloopspreekuur met kamerlid azmani

Komende vrijdagavond 13 december kunt u weer in gesprek met Tweedekamerlid Malik Azmani van de VVD. Dan zal er weer een inloop spreekuur aan de stamtafel in de VII Deugden gehouden worden. (Prinsenstraat 2 Dalfsen). U hoeft dus geen afspraak te maken, maar kunt gewoon binnen wandelen.

“Deze avonden verlopen eigenlijk precies zoals ik hoopte”, zei Azmani na de vorige sessie. “Samen met een klein groepje inwoners van de regio praten over wat hen bezig houdt, over wat de politiek voor hen kan betekenen en andersom. Ik merk dat daaraan echt behoefte is en ik ervaar het zelf ook als erg prettig. Want eerlijk is eerlijk, zonder input van de burgers, kunnen wij in Den Haag geen passend beleid maken.”

Naast Malik Azmani zullen er ook lokale VVDers aanwezig zijn. Vanaf 19.30 uur kunnen de gesprekken van start gaan. Mogelijk uw gesprek!

Lees ook

Politiek Verwoord: VOV

OMMEN – Verschillende politieke partijen uit de gemeente geven hun actuele standpunten weer. In deze …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.