Home / archiefcentraal / hilbert moerman lijsttrekker pvda ommen

hilbert moerman lijsttrekker pvda ommen

Eerder was zijn grootvader, Hilbert Moerman 35 jaar actief in de raad, tot 1965, achtereenvolgens voor de SDAP en de PvdA. Zijn vader, Jan Moerman heeft bijna drie decennia lang, tot 1998 in de raad gezeten, waarvan zeven jaar PvdA-wethouder.

Door het opstappen twee maanden terug van het ex-PvdA raadslid Gerrit de Jonge is de PvdA niet meer in de gemeenteraad van Ommen vertegenwoordigd. Het is de PvdA in Ommen er dan ook alles aan gelegen om met de verkiezingen van 19 maart weer in de raad terug te keren, vooral ook omdat de PvdA sinds mensenheugenis een stem in de raad van Ommen heeft gehad. De PVDA mag in Ommen niet gemist worden, omdat zij de enige Sociaal Democratische Partij is die voor de laagst draagkrachtigen op komt.

Nummer twee op de lijst is Harry Woertink. Hij was in de periode van 1986 tot 1994 al eerder raadslid voor de PvdA, dat toen nog uit een driemansfractie bestond. De overige kandidaten zijn 3. Simone A.N. Pol – de Ruiter; 4. Hans Bunkers; 5. Thea van Schaik; 6. Jan Brinkman; 7. Wil Ligtenberg; 8. Marcel van Lenthe en 9. Jan Onnes.

Lees ook

Inloopspreekuur D66

OMMEN – Op maandag 25 oktober houdt D66 Ommen weer een inloopspreekuur in de Carrousel, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.