Home / archiefcentraal / hele regio tegen versobering n340

hele regio tegen versobering n340

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Hardenberg vindt het onbegrijpelijk en onacceptabel dat een meerderheid van Provinciale Staten woensdagavond lijkt in te gaan stemmen met de motie ‘Heroverweging regionale bereikbaarheid en openbaar vervoer’ (Motie N340). De motie zou betekenen dat er miljoenen euro’s minder uitgegeven worden aan de N340.

Hardenberg weet zich bij de protestactie gesteund door de gemeenteraad, de Industriële Koepel Vechtdal met 350 aangesloten bedrijven, de industriekringen in de gemeenten Hardenberg, Ommen en Dalfsen, de regionale transportsector en de directies van de Evenementenhal en Attractiepark Slagharen en Hein Dijkstra, voorzitter van het werkgeversberaad regio Hardenberg.

Lees ook

Aanvraag Corona Noodfonds indienen voor 15 februari 2021

Periode Noodfonds is verlengd tot en met 31 december 2020 DALFSEN – De coronacrisis treft …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.