grote kerstboom voor hospice dalfsen

Een deel van de netto opbrengst is voor het Hospice.

Op dinsdag zijn de tuinmannen, die als vrijwilliger daar werken, altijd present en zo werd samen met nog wat mensen van het bestuur van de vrienden van het hospice de ster in de boom gezet, de lampen erin gehangen en met vereende krachten de boom rechtop en zo recht mogelijk met scheerlijnen vastgezet. Het was een mooie boom en een ware happening, die nogal wat bekijks trok.

’s Avonds was er de vergadering van de vrijwilligers, die in het hospice belangeloos werken en zij werden door voorzitter van de vrienden van het hospice Doroth√© Brinkman letterlijk in het licht gezet. Ook sprak zij de dank uit voor alle werkzaamheden die zij voor het hospice verrichten en dankte zij alle vrijwilligers die hadden bijgedragen om de actie “Wordt vriend van het hospice” tot dat grote succes te maken. Inmiddels zijn al meer dan 1100 mensen vriend geworden en komen er nog wekelijks brieven met toezeggingen

binnen. Opgave kan nog altijd via hermaschutte@home.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.