Home / archiefcentraal / groen licht voor cda lijsttrekker jan uitslag

groen licht voor cda lijsttrekker jan uitslag

In een goed bezochte vergadering heeft het CDA bestuur een uitgebalanceerde kandidatenlijst aangeboden aan de leden. Het verkiezingsprogramma ‘De kracht van Dalfsen’ is ook vastgesteld. De huidige fractievoorzitter Jan Uitslag is met applaus gekozen tot lijsttrekker.

Bij de eerste tien kandidaten staan drie ervaren zittende raadsleden en de wethouder. “Regeren is vooruitzien”, aldus voorzitter van de vertrouwenscommissie Henk de Boer. “Daarom hebben we er voor gekozen om rond de drie ervaren raadsleden nieuwe kandidaten te plaatsen, allemaal met een goede wetenschap van wat er in de samenleving leeft en met een goede spreiding over alle kernen in onze gemeente”.

Wethouder Maurits von Martels en Janine Schiphorst uit Oudleusen zijn respectievelijk nummer 2 en 3. Hoogste nieuwkomer is de 24-jarige Roel Kouwen uit Nieuwleusen op nummer 4, gevolgd door Betsy Ramerman uit Lemelerveld, Niels Maijers uit Dalfsen.

Theo Logtenberg uit Lemelerveld is het derde raadslid met ervaring. Arie Koetsier uit Nieuwleusen, Francis van der Kamp uit Hoonhorst en Wim Massier maken de eerste 10 compleet. De volledige lijst is te vinden op de website van de afdeling: www.Dalfsen.CDA.nl

Lees ook

D66 lijsttrekkers in Dalfsen, Ommen en Hardenberg

REGIO – In maart 2022 doet D66 in de drie Vechtdalgemeentes Dalfsen, Ommen en Hardenberg …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.