groen geeft zonnepanelen cadeau

Je zult maar een CV-ketel of een set zonnepanelen bestellen om er vervolgens achter te komen, dat je een set zonnepanelen ter waarde van 1.095 euro hebt gewonnen. Dat overkwam de familie Strampel uit Ommen. Ze bezochten 26 oktober de Energiebespaardag van Installatietechniek Groen in Ommen. Een dag vol informatie en acties over duurzame oplossingen in en om het huis of bedrijf.

Organisator Installatietechniek Groen verlootte onder de bezoekers die op deze dag een nieuwe CV-ketel of set zonnepanelen aanschaften een gratis Nefit CV-ketel of set zonnepanelen. De familie Strampel uit Ommen mochten deze prijs mee naar huis nemen.

Inmiddels liggen de achttien zonnepanelen al op het dak van de woning. De familie Strampel, die al enige tijd het plaatsen van zonnepanelen overwoog en tijdens de Energiebespaardag hun kans schoon zag om van een scherpe aanbieding te profiteren, was erg blij met de prijs. “We hebben de panelen nu vier jaar eerder terugverdiend. Een mooie meevaller en op de laptop kan ik zien hoeveel stroom de panelen leveren. Ik kijk hier elke dag op, maar dat schijnen veel zonnepanelen eigenaren te doen.”

Frank Groen, die de zonnepanelen en de installatie ervan aanbood bevestigt dat. “Iedereen is nieuwsgierig hoeveel ze kunnen besparen. Daar was ons de Energiebespaardag ook om te doen. Er is vaak meer mogelijk dan bewoners denken.” Installatietechniek Groen wenst de winnaars veel plezier met en gemak van hun nieuwe duurzame installatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.