gb dalfsen kerst en het nieuwe jaar

Wat gaat de tijd toch snel hoor je vaak zeggen en wat zal 2014 ons gaan brengen? Het is een open vraag die nauwelijks te beantwoorden is. De laatste dagen van het jaar 2013 zijn aangebroken. We maken ons op voor Kerst en natuurlijk ook voor een nieuw jaar!

In elke kern van de gemeente Dalfsen is men buitengewoon druk geweest met de traditionele kerstmarkten en kerstverkopen. Het leuke is dat je in deze periode de binding van actieve ondernemers ziet, die samen proberen er iets moois van te maken. Gelukkig waren de weersomstandigheden prima en zijn alle kerstmarkten zeer goed bezocht. De missie van de ondernemers is dan ook geslaagd.

2014 wordt voor de politiek een bijzonder jaar. Op 19 maart as. vinden namelijk de gemeenteraadsverkiezingen plaats. De eerste voorbereidingen hierop zijn ook bij Gemeentebelangen getroffen. De kandidatenlijst is gepubliceerd en terug te vinden op www.gemeentebelangendalfsen.nl Wethouder Klaas Agricola heeft zich beschikbaar gesteld voor een tweede termijn als wethouder. Er is door het bestuur van Gemeentebelangen een evenwichtige lijst met kandidaten uit alle kernen van de gemeente Dalfsen opgesteld. Het zijn allen aansprekende personen met visie en een kloppend hart voor onze gemeente en uiteraard voor Gemeentebelangen. Praktisch ingesteld, nuchter en passend bij onze gemeenschap!

Wij gaan er vanuit dat we aan de slogan van ons verkiezingsprogramma “Gemeente in Balans”, die ook terug te vinden is op onze website, de komende jaren uitvoering kunnen geven. Met name zullen de decentralisaties, die vanuit het rijk op ons afkomen, de komende jaren veel aandacht vragen. We zullen er alles aan doen om dit in goede banen te leiden.

Wij hopen u op 2 januari as. te mogen begroeten op de nieuwjaarsreceptie in het gemeentehuis van Dalfsen. Prettige kerstdagen en een voorspoedig en bovenal gezond 2014!

Namens de fractie van Gemeentebelangen,

Jos Ramaker

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.