flesjes de tweemaster niet aan te slepen

Alle leerlingen van De Tweemaster uit Nieuwleusen vertrokken vrijdagochtend per voet naar het Glazen Huis op De Markt in Nieuwleusen. Bij zich hadden ze een prachtige cheque ter waarde van 775 euro. Alles bij elkaar vergaard door flesjes water te verkopen voor 1 euro.

Flesjes voorzien van een eigen gemaakt/versierd etiket. En wat hebben de kinderen zich deze week van hun goede kant laten zien. De flesjes waren niet aan te slepen en er werden constant nieuwe etiketten gekleurd en versierd. Het eindresultaat mag er dan ook wezen. 775 euro is een prachtige opbrengst.

Vol trots boden Tess Vlierman en Jenthilde Brouwer de cheque aan bij Het Glazen Huis. Saladdin Kasim bracht het doosje met de euro’s persoonlijk naar binnen in het Glazen Huis en gaf daar kort een interview.We kijken vol trots terug op een zeer geslaagde actie voor een goed doel. In deze tijd waar we vaak stilstaan bij al het fijne wat wij hebben, hebben wij iets goeds kunnen doen voor anderen die het veel minder goed hebben.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.