Home / archiefcentraal / flash d1 wint van animo 68

flash d1 wint van animo 68

Het eerste damesteam van Flash Nieuwleusen heeft zaterdag de volle winst gepakt tegen Animo’68 dames 1. De dames leverden ons een verslag aan van de wedstrijd.

Animo ’68 stond op de 10e plek in de competitie en de Nieuwleusense dames 7e. Er zaten maar vier punten verschil tussen, dus de teams waren erg aan elkaar gewaagd. Door blessures en een niet fitte spelverdeelster Myrthe, zaten Melanie Mijnheer en Nathalie Schuurman op de bank. Linda Huzen uit dames 2 heeft drie sets mee gespeeld.

De eerste set stond Nieuwleusen al snel achter. Ze knokten zich goed terug in de wedstrijd en het werd erg spannend. Uiteindelijk trok Nieuwleusen aan het langste eind en won de set met 26-24. De tweede set kwam Flash op voorsprong. Door persoonlijke fouten lieten ze een aantal punten liggen, hierdoor kwam Animo’68 dichterbij. Nieuwleusen gaf niet op en won ook deze set. De stand was 25-20. De derde set begon slecht voor Nieuwleusen. Al gauw stonden ze op een 5-0 achterstand. De dames van Flash deden er alles aan om deze achterstand weer weg te werken. Ze gingen er vol voor. Door een aantal serveseries van onder andere Maaike, Ylona en Linda kwam Nieuwleusen weer op voorsprong. Deze set werd ook gewonnen, ditmaal met 25-22. Wederom begonnen de Flashdames met een achterstand in de vierde set. De drive voor vijf punten was groots dus zetten ze alles op alles om voor de volle winst te gaan. De set eindigde in 25-22.

Na vier verloren wedstrijden achter elkaar heeft Nieuwleusen eindelijk weer de volle winst van vijf punten gehaald.

Lees ook

Wim Frijling Brouwers’ Dalfsen Open tennistoernooi

DALFSEN – Vanaf afgelopen donderdag tot en met zondag werd bij DLTC Gerner in Dalfsen, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.