Home / archiefcentraal / financieel directeur saxenburgh per direct weg

financieel directeur saxenburgh per direct weg

Henk van der Wal, lid Raad van Bestuur van de Saxenburgh Groep in Hardenberg, treedt per direct terug. Reden is dat de financiële resultaten in de laatste drie volledige exploitatiejaren van het ziekenhuis afwijken van de afgestemde doelstellingen. “De Raad van Toezicht heeft moeten concluderen dat er geen vertrouwen is dat de financiële resultaten binnen afzienbare tijd op orde kunnen worden gebracht door de Raad van Bestuur in de huidige samenstelling”, schrijft Schuldink, voorzitter van de Raad van Toezicht

“De Raad van Toezicht spreekt zijn dank uit voor de inzet van Henk van der Wal gedurende de afgelopen jaren. Het is de verwachting dat de Saxenburgh Groep op korte termijn een krachtig plan van aanpak vaststelt dat de gewenste zorg en gezondheid in de regio concreet maakt en financiële gezondheid garandeert.”

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.