financieel directeur saxenburgh per direct weg

Henk van der Wal, lid Raad van Bestuur van de Saxenburgh Groep in Hardenberg, treedt per direct terug. Reden is dat de financiële resultaten in de laatste drie volledige exploitatiejaren van het ziekenhuis afwijken van de afgestemde doelstellingen. “De Raad van Toezicht heeft moeten concluderen dat er geen vertrouwen is dat de financiële resultaten binnen afzienbare tijd op orde kunnen worden gebracht door de Raad van Bestuur in de huidige samenstelling”, schrijft Schuldink, voorzitter van de Raad van Toezicht

“De Raad van Toezicht spreekt zijn dank uit voor de inzet van Henk van der Wal gedurende de afgelopen jaren. Het is de verwachting dat de Saxenburgh Groep op korte termijn een krachtig plan van aanpak vaststelt dat de gewenste zorg en gezondheid in de regio concreet maakt en financiële gezondheid garandeert.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.