Home / archiefcentraal / filmpremiere op kerstmarkt ommen

filmpremiere op kerstmarkt ommen

Op de kerstmarkt in Ommen, zaterdag 21 december, worden de eerste filmpjes van zes bedrijven die meedoen aan het project ‘de Boer als Gastheer’, voor het eerst vertoond. In een bioscoopje is te zien wat er allemaal te ontdekken en te beleven is op verschillende boerderijen in het Vechtdal. Ieder boerenbedrijf heeft een uniek karakter. Ignace Ekkelkamp (Ignace Visions) heeft dit op een bijzonder mooie manier, in beeld gebracht. In het nieuwe jaar volgen meer boerenbedrijven met hun eigen promotiefilm.

Het project ‘De Boer als Gastheer’ biedt het hele jaar door, een inspirerende plek voor een ontspannen en educatief uitje. Zowel voor het hele gezin als voor een bedrijfsuitje of vergadering. De deelnemers willen met elkaar de kwaliteit van het aanbod verder verhogen en de diverse mogelijkheden breed promoten. Dit najaar is gestart met de promotie van de mogelijkheden om te ‘vergaderen bij de boer’. Naast het vertonen van de promotiefilmpjes, worden kortingsbonnen uitgedeeld, kun je meedoen aan een prijsvraag en is er warme chocolademelk. Meer informatie vin je op www.deboeralsgastheer.nl

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.