europa kinderhulp zoekt gastgezinnen

Heeft u voor drie weken een bed voor een kind? Niet ver hier vandaan, in bijvoorbeeld Parijs, Berlijn of Rotterdam leven kinderen die uitkijken naar een vakantie van drie weken via Europa Kinderhulp. Thuis is het vaak niet leuk, soms wonen ze in een klein appartement, zonder een park of speeltuin in de buurt. Vader of moeder is verdwenen, of heel weinig thuis, oudere broertjes of zusjes moeten voor de kleintjes zorgen.

Europa Kinderhulp Overijssel wil ook komende zomer graag 200 van deze kinderen een fijne vakantie geven. Daarbij hebben we u nodig! Wilt u één van deze kinderen een vakantie geven? Bij u thuis. Voor drie weken. Een bed, een extra bordje, een beetje extra aandacht en verder gewoon meedraaien in het gezin. Dat is voldoende. Daarmee kunt u zo’n kind al de tijd van zijn of haar leven bezorgen.

Europa Kinderhulp is een landelijke organisatie die zorgt dat er jaarlijks 2500 kansarme kinderen in Nederland met vakantie kunnen. We zijn elk jaar opnieuw op zoek naar nieuwe gastgezinnen voor deze kinderen die het zo hard nodig hebben er eens even ‘uit’ te zijn.

De kinderen komen voor 3 weken naar Nederland. In Overijssel nodigen wij kinderen uit de volgende landen uit: Oekraïne, Duitsland, Oostenrijk, Frankrijk en Nederland. Voor meer informatie en de data kunt u terecht op www.europakinderhulp.nl. Of neem contact op met Fam. Alberts tel: 0529-481409 Email Haje.alberts@hetnet.nl of Mevrouw V.v.Voorst tel 0529-458449

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.