emsland op kersttoernooi hoogeveen

De zes judoka’s van Sportcentrum Emsland uit Ommen hebben zaterdag deelgenomen aan het jaarlijkse Kersttoernooi in Hoogeveen. Zoals elk jaar is het toernooi van Budovereniging Hoogeveen een sterk bezet toernooi met deelname uit het hele land.

Twee judoka’s van Emsland wisten zich te plaatsen voor de finaleronde van hun poule. Nina Zandman (14) werd in de klasse tot 57 kg vierde en Daan Schreurs (12) verloor de finale in de klasse tot 42 kg en mocht het zilver in ontvangst nemen.

De overige judoka’s Lindy Zandman, Noelle Zandman, Iwan Lubbers en Lars Brinkhuis lieten goed judo zien, maar wisten niet op het podium te komen. Met veel opgedane ervaring gingen zij weer naar huis.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.