een weekje geen vechtdal centraal

In de eerste week van 2014 verschijnt er geen papieren editie van Vechtdal Centraal. Wij buiken dan even uit van alle oliebollen, kerstdiners en Nieuwjaarsborrels die we tot ons genomen hebben. Maar niet getreurd: in de tweede week van het nieuwe jaar zijn we er wel weer.

Wil je ondertussen wel op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit deze regio? Dan kun je natuurlijk nog wel op onze website terecht. Die blijft gewoon up-to-date, net zoals je van ons gewend bent.

Tot slot: Dank voor alle leuke persberichten, de samenwerking, reacties en foto’s van afgelopen jaar. We hopen op een net zo mooi 2014! Fijne dagen en tot volgend jaar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.