drukte van jewelste op kerstmarkt veldzicht

Het was woensdagavond dringen geblazen bij FPC Veldzicht in Balkbrug. Hiet werd namelijk de jaarlijkse kerstmarkt gehouden. De kerstmarkt met en voor patiënten is een echte traditie geworden waar menig bezoeker uit de wijde omgeving zijn weg naartoe vindt. Zo ook woensdagavond.

De kerstmarkt is bedoeld om vanuit de Dagbesteding patiënten van alle afdelingen bij dit evenement te betrekken. Bezoekers van de kerstmarkt kunnen op hun beurt op deze manier kennis maken met de producten die patiënten kunnen maken. Voor de vierde keer op rij legde tbs-kliniek Veldzicht de verbinding naar de geschiedenis van de landloperskolonie en de nabijgelegen Ommerschans. Medewerkers uit Veldzicht en vrijwilligers van de Historische Kring Avereest bevolken in kledij uit begin 1800 de kerstmarkt tussen de drie locaties.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.