djs opgesloten in dedemsvaarts glazen huis

DJ’s Sander van Zijl, Peter Schipper en Douwe Hoekstra laten zich woensdag 11 december om 19.00 uur opsluiten in het Glazen huis in Dedemsvaart om daar zaterdag 14 december rond 21.30 uur weer uit ‘bevrijd’ te worden.

Vorig jaar werd met veel succes actie gevoerd voor Duchenne Heroes. Die actie bracht ruim 14.000 euro op. Dit jaar zetten de DJ’s zich in voor de stichting 112-ers. Genoemde stichting heeft het doel om jaarlijks vier tot zes hartenwensen van Cystic Fibrosis-patiënten te vervullen. De ziekte CF is ook wel bekend als de taaislijm ziekte. De DJ’s hopen het succes van vorig jaar te kunnen evenaren.

Woensdagavond is er op het podium bij het Glazen Huis een optreden van R & A-J Acoustic en vrijdagavond komt De Stuw met een grote band naar het podium. Zaterdag overdag is er een optreden van het clownsduo Harten 2 en vriendinnetje ‘Whoesjh’. Zaterdagavond verzorgt rock/pop coverband Empire een optreden. De presentatie van de buitenactiviteiten is in handen van Tjerk Prinsse en Thijs Iliohan.

Het gehele evenement kan meegeluisterd worden via 105.6 FM. Luisteraars kunnen een nummer aanvragen door een SMS te sturen naar 4477. Per via SMS aangevraagde plaat wordt een bedrag betaald aan de stichting 112-ers. Via www.glazenhuisdedemsvaart.nl kan ook meegekeken worden naar de gebeurtenissen in het glazen huis.

Meer informatie vind je op www.112actie.nl of op Facebook (Glazenhuis Dedemsvaart).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.