de hoekstee officieel opgeleverd

De vernieuwde Hoekstee in Ommen is donderdag officieel opgeleverd. Om 9:00 verzamelden de verschillende partijen zich bijeen. Architect, installateur, bouwkundig adviseur, aannemer en de mensen van Zonnehuisgroep IJssel-Vecht. De afgelopen twee weken zijn er rondgangen geweest om te controleren of alles naar wens en volgens afspraak is uitgevoerd. En het is goed bevonden. Daarom werden de proces verbalen getekend en het gebouw weer formeel overgedragen.

Binnenkort wordt er gestart met de tuin. Zo komt de dag van de feestelijke opening steeds dichterbij. Op 25 januari is iedereen van 14:00 tot 16:00 van harte uitgenodigd om een kijkje te nemen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.