Home / archiefcentraal / d66 teleurgesteld over besluit rechterensedijk

d66 teleurgesteld over besluit rechterensedijk

D66 is teleurgesteld en verbaasd over het afgelopen maandag genomen raadsbesluit over de Rechterensedijk. ”Een vreemde manier van politiek bedrijven: wel een be-sluit nemen, maar niet weten hoeveel het precies gaat kosten. Waarom is er niet eerst voor een onderzoek gekozen?”, aldus D66-lijsttrekker Tom Corbeth.

Ook over de nu door een meerderheid in de raad gekozen variant is D66 niet geluk-kig. “Het oorspronkelijke collegevoorstel met passeerstroken en verharding van de berm was naar onze mening verreweg het beste: snel te realiseren, direct een verbe-tering van de veiligheid, goedkoop en bovendien zonder grootschalige bomenkap. Het nu aangenomen raadsbesluit is in ongeveer alle opzichten het tegenovergestel-de.”

Op dit moment is D66 nog niet vertegenwoordigd in de raad, maar de partij hoopt dat daar na 19 maart 2014 verandering in komt. Tom Corbeth: “Een besluit over de Rechterensedijk is nu weliswaar gevallen, maar over het budget moet nog gesproken worden. Wij hopen volgend jaar in de raad onze stem te kunnen laten horen. Wat ons betreft gaat er dan geen cent naar deze variant”.

Lees ook

Inloopspreekuur D66

OMMEN – Op maandag 25 oktober houdt D66 Ommen weer een inloopspreekuur in de Carrousel, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.