cheque voor egelopvang nieuwleusen

Na maanden inspanning heeft Dierenspeciaalzaak Hilbert Jonkman een sponsorcheque van 600 euro overhandigd aan de Egelopvang Nieuwleusen. Ieder jaar kiest deze Zwolse dierenspeciaalzaak een lokaal goed doel om te ondersteunen.

Job Jonkman vertelt: “Om ons heen zien we zoveel prachtige initiatieven, van mensen die zich met ziel en zaligheid inzetten voor het redden, ondersteunen of verzorgen van dieren in nood. We voelen ons altijd zeer betrokken en waar mogelijk dragen we graag onze steen bij. Dit jaar heeft ons team voor een sponsorloop de hardloopschoenen onder gebonden en hebben we een mooi bedrag opgehaald. We willen onze trouwe klanten en leveranciers daarvoor hartelijk bedanken!”

Dit geldbedrag bleek zeer welkom te zijn bij de Egelopvang Nieuwleusen. De opvang gaat haar vierde winter in en dan is het altijd een gekkenhuis. Kartika Beentjes, oprichtster van de opvang vertelt dat er vanaf deze tijd dagelijks nieuwe egeltjes binnen worden gebracht die ziek zijn of niet het juiste gewicht hebben om in winterslaap te gaan. “Met de juiste verzorging en medicatie knappen ze weer helemaal op en kunnen ze in het voorjaar weer uitgezet worden. Officieel hebben we plaats voor 200 egels maar met de hulp van onze vrijwilligers hebben we in dit jaar tot nu toe al 560 egels opgevangen.”

De egelopvang ontvangt geen subsidies en is daardoor volledig afhankelijk van vrijwilligers en donateurs. Ben je ook begaan met de egels bij jou in de buurt? Kijk voor meer informatie op de website www.stichtingegelopvangnieuwleusen.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.