cda situatie n340 vraagt om directe actie

De CDA-fracties van Ommen en Dalfsen roepen hun burgemeester en wethouders op om zo snel mogelijk bij de provincie aan te dringen op duidelijkheid voor omwonenden van de N340. Verder doen ze een pleidooi voor het behouden van de oplossing van twee knelpunten. Te weten: de aansluiting van de N340 op de A28 en de kruising van de N340 met het spoor.

Deze oproep was nodig nadat afgelopen woensdag de VVD-fractie in provinciale staten met een motie van de oppositie over de N340 meestemde. “Het besluit tot versobering van de N340 heeft enorme gevolgen, zeker voor de betrokken aanwonenden. Maar ook voor de gebruikers van de weg.” De plotselinge ommezwaai is een slecht signaal als je een betrouwbare overheid wilt zijn en uitstralen.

Eerder was in de stentor te lezen dat het college van Gedeputeerde Staten gaat onderzoeken hoe de versobering moet worden gerealiseerd. “We zijn als lokale CDA fracties bezorgd, dit gaat tijd, teveel tijd kosten. Onze colleges vragen we dan ook met klem: dring aan bij de provincie op duidelijkheid voor de aanwonenden en een ruimhartige(r) werkwijze tot dan.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.