Home / archiefcentraal / blad harken voor de kwekerijen

blad harken voor de kwekerijen

In Hoonhorst werd zaterdagochtend flink wat blad bij elkaar geharkt. Zo’n veertig harkers uit Hoonhorst en omstreken waren hard aan het werk om een bijdrage te leveren aan deze actie waarbij blad werd ingezameld voor de kwekerijen als tegenprestatie voor de opbrengst van het oud papier in de gemeenschap.

Ook rond de Emmerschool waren ouders en leerlingen flink aan het harken en opruimen. Het blad werd met aanhangers afgevoerd naar de container op het Kerkplein in Hoonhorst. Het blad komt terecht bij kwekerij Vlethuis, waar het goed gebruikt kan worden.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.