bestuurder rijdt auto de sloot in

Aan de Elfde Wijk in Dedemsvaart is zaterdagavond een auto te water geraakt. Rond 18.30 uur kregen de hulpdiensten een melding van een ongeval met letsel. Het letsel viel gelukkig mee, waardoor de twee inzittenden niet mee hoefden naar het ziekenhuis en slechts een nat pak aan het ongeval overhielden.

Vermoedelijk heeft de bestuurster de kruising Rauwbloksweg/elfde wijk totaal over het hoofd gezien en is daardoor recht door gereden tegen een schrikbord en lantaarnpaal aan en toen in de sloot beland. Voor de uitgerukte brandweer viel weinig te doen en die ging dan ook weer redelijk snel retour naar de kazerne.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.