Home / archiefcentraal / autobrandje zorgt voor oponthoud

autobrandje zorgt voor oponthoud

Een klein autobrandje heeft woensdag vroeg in de ochtend voor de nodige oponthoud gezorgd op de Hessenweg in Dalfsen. Even na half zeven werd de brandweerpost Dalfsen gealarmeerd voor een autobrand. Met gillende sirenes gingen politie en brandweer richting de gemelde locatie.

Daar trof men een donkere Peugeot aan op een parkeerhaven. De bestuurder daarvan merkte dat er iets niet helemaal pluis was en zette de auto aan de kant. Toen de brandweer ter plekke kwam viel de brand mee. Voor de brandweer was hier niet veel te doen. Zij hebben het verkeer geregeld dat, in deze dichte mist, het ongeval moest passeren.

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.