autobedrijf zieleman verkoopt 500ste auto

Erg blij zijn ze met het behaalde resultaat. Wilko en André Zieleman van Autobedrijf Zieleman in Nieuwleusen hebben hun vijfhonderste auto van het jaar verkocht. Hun geheim? “Het totaalplaatje moet goed zijn”, vertellen de jonge autoverkopers. “Het gaat niet alleen om de auto op zich, het is de samenwerking tussen de verkoop, de werkplaats en het carwash center.”

Wilko en André Zieleman hanteren naar eigen zeggen ‘een nieuwe manier van ondernemen’. “We gebruiken internet, zoekmachines, Facebook, Twitter. Dat zijn allemaal nieuwe manieren van communiceren en mogelijkheden om actief en opvallend te blijven met de prijzen.” Daarnaast is er het afgelopen jaar geïnvesteerd in het nieuwste storingsdiagnose-apparatuur met een database van 20.000 verschillende voertuigen. Daarnaast heeft Autobedrijf Zieleman geïnvesteerd in de nieuwste uitlijnapparatuur. “We zorgen voor snelle levering van alle merken onderdelen door onze afspraken met leveranciers. We krijgen vier keer per dag een levering binnen.”

Het autobedrijf aan de Burgemeester Backxlaan in Nieuwleusen heeft een breed assortiment aan auto’s, zoals Ford, Opel, Volkswagen, Renault, Peugeot en Toyota. Daarnaast heeft Autobedrijf Zieleman op dit moment een winterbandenactie met gratis opslag van banden. Op dit moment heeft het bedrijf al achthonderd banden in opslag.

Nieuwe generatie, nieuwe naam

Autobedrijf Zieleman hanteert sinds kort niet meer de naam Autobedrijf Wout Zieleman. Maar dat wil niet zeggen dat Wout Zieleman, met zijn dertig jaar aan ervaring, helemaal niet meer betrokken is bij het bedrijf. “De jongens zijn nu aan zet. Het is een nieuwe generatie, maar ik zal er altijd voor ze zijn met advies. Ik ben dan wel op de achtergrond getreden, maar ik blijf altijd nauw betrokken.”Bij de nieuwe generatie hoort ook een nieuwe naam en natuurlijk ook een nieuw logo en nieuwe bestikkering van het pand.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.