auto op de kop op begraafplaats dedemsvaart

Bij een ongeluk aan Noord Stegeren in Dedemsvaart is dinsdagmiddag een automobilist gewond geraakt. De automobilist moest vermoedelijk uitwijken voor een tegenligger, belandde in de berm, raakte in een slip en kwam vervolgens op de kop terecht op de begraafplaats.

Omstanders haalden het slachtoffer uit de auto. De automobilist is met onbekend letsel naar het ziekenhuis in Hardenberg gebracht. De VOA (Verkeers Ongevallen Analyse) doet onderzoek naar de precieze toedracht van het ongeval. De Noord Stegeren is enige tijd afgesloten geweest voor het verkeer, zodat alles goed onderzocht kan worden.

Meer foto’s vind je op www.pp-fotografie.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.