asc 62 herpakt zich met ruime zege 6 0

ASC ’62 won zaterdagmiddag op eigen veld van hekkensluiter Olympia ’28. Olympia, dat al 35 doelpunten tot dusver om de oren kreeg, kon vandaag weer zes tegentreffers bijschrijven. ASC gaf niks weg. De uitslag was vanzelfsprekend 6-0.

ASC verloor de voorgaande drie competitiewedstrijden, waarvan twee keer met 4-0 (van Kloosterhaar en Vroomshoopse Boys). Voor de Dalfserse ploeg was de wedstrijd van vandaag dan ook de uitgelezen kans om wat recht te zetten.

Joren Drost hielp zijn ploeg aan de eerste van de middag. Een aanval via meerdere spelers maakte het jonge talent uiteindelijk af. Stefan Holsappel verdubbelde de stand met een volley. Chiel Pasman mocht enkele minuten later aanleggen vanaf elf meter. Olympia maakte een overtreding in het eigen zestienmetergebied. Hij faalde niet en zorgde er voor dat ASC met een ruime 3-0 de rust in ging.

Na rust hielpen Piet de Jong, nogmaals Stefan Holsappel en een verdediger van Olympia ASC aan de ruime zege.

Olympia was een tegenstander van klein formaat. Volgende week staat ASC Hulzense Boys te wachten. Een ploeg van een ander kaliber. Als het daar van wint, doet het goede zaken en sluit de Dalfserse ploeg weer aan bij de subtop. Nu staan ze in de middenmoot met achtien punten. Twee minder dan Hulzense Boys.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.