actie vechtdal college levert bijna 6 mille op

De leerlingen van het Vechtdal College hebben maar liefst 5.833,84 euro opgehaald voor Serious Request. Donderdag werd het bedrag naar het glazen huis in Leeuwarden gebracht.

Leerlingen Jasmijn Boschman en Leanne de Jong hielden voor hun profielwerkstuk een vastenactie en een kerstavond. Vorige week dinsdagavond, iets voor 18.00 uur, werd er met alle zeventig leerlingen afgeteld en zat het 24 uur vasten er al weer op. Met alleen het vasten werd er al een mooi bedrag opgehaald van bijna 3.200 euro.

“De kerstavond begon om 19:00 uur, het was meteen al gezellig druk! Op de avond waren leraren en leerlingen druk bezig met het maken en verkopen van kerststukjes, kerststerren en nog veel meer leuke versiering voor kerst. Leerlingen hadden zelf cupcakes, koekjes en zeepjes gemaakt en deze werden goed verkocht! Verder waren er veel leuke spelletjes te doen zoals darten, het kaarsenspel, een potje FIFA en natuurlijk kon er geklommen worden op de klimwand. Ook hoopten mensen op wat geluk bij het rad van fortuin en zo was er nog veel meer”, vertellen de meiden enthousiast.

“We hebben uiteindelijk een bedrag op kunnen halen van 5.833,84 euro. Donderdag zijn we met een bus van South West Tours Dalfsen met een groep van 55 leerlingen in vijf begeleiders naar Leeuwarden gegaan om het geld weg te brengen!”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.