Home / archiefcentraal / zanglessen bij xapp

zanglessen bij xapp

De zangles die past bij jou. Dat zijn de zanglessen van Xapp in Dalfsen. Wat kun je allemaal met die zanglessen? Dat lees je in het bericht van Xapp:

Of het nu gaat om het verbeteren van zangtechniek, het vergroten van volume en bereik, het voorbereiden op een auditie of gewoon elke week lekker zingen omdat het zo leuk is; Xapp biedt zanglessen aan kinderen aan voor ieder specifiek doel. Samen gaan we op zoek naar de zangles die bij uw kind past!

Naast het verbeteren van de zangtechniek gaan we aan de slag met houding, tekstbeleving, expressie, podiumpresentatie, meerstemmige zang, en noem maar op. Dat kan met repertoire naar eigen keuze of een keuze uit de muziekbibliotheek van Xapp.

De zanglessen worden gegeven in Dalfsen aan kinderen vanaf 8 tot en met 16 jaar jaar. Op www.zanglesdalfsen.nl staat alle informatie. Neem gerust contact op voor een vrijblijvende proefles om kennis te maken.

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.