winnaar ommer treasure hunt bekend

Tientallen deelnemers hebben tijdens de herfstvakantie deelgenomen aan de Ommer Treasure Hunt van ’Helemaal Ommen’ op Facebook om kans te maken op een verrassingsweekend in Ommen. De jury heeft inmiddels de trekking verricht en hierbij kwam Edwin van Beusichem als gelukkige winnaar uit de bus. Hij had net als vele anderen ook de Treasure Hunt Code ’wijnbal’ onder de Vechtbrug gevonden.

Dankzij de gastvrijheid van verschillende partijen heeft „Helemaal Ommen” de hoofdprijs, een verrassingsweekend in Ommen, op maat kunnen samen stellen. Zo zal de familie van Beusichem een lang weekend verblijven in de oude boswachterswoning in het Eelderveld van Staatbosbeheer Buitenleven, krijgen zij een smakelijke lunch van Grand Café Jipp aangeboden én kan het gezin een heerlijke middag in het zwembad en het Giga Konijnenhol doorbrengen op de Beerzer Bulten. Verder staat er nog een heerlijke middag wandelen via het Wolvenspoor bij de Bootsman in Stegeren op het programma. En als dat niet genoeg is mogen de kleinsten van het gezin nog een mooi cadeau uitzoeken bij Intertoys.

Edwin van Beusichem meldt dat hij, als inwoner van Ommen, blij is dat zijn inzet gedurende de Ommer Treasure Hunt beloond wordt en via deze prijs kennis kan maken met de verrassende mogelijkheden die Ommen te bieden heeft.

’Helemaal Ommen’ is hét trefpunt voor Ommenaren, toeristen en organisatoren op het gebied van theater, exposities, evenementen en gastvrijheid. Hierbij laten we Ommen natuurlijk van haar mooiste kant zien. Deze actie is opgezet door Stichting Promotie Ommen om Ommen als gemeente te promoten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.