water natuurlijk drie kandidaten uit vechtdal

Belangen van het Vechtdal, zoals recreatie en natuur, mogen niet ondersneeuwen in het nieuwe Waterschap Vechtstromen. Dat zeggen de Vechtdalse kandidaten van Water Natuurlijk voor de Waterschapsverkiezingen. Met maar liefst drie kandidaten uit het Vechtdal op de kandidatenlijst is Water Natuurlijk sterk vertegenwoordigd in dit gebied. Jantinus Westerhof (Hardenberg), Marjo de Greef (Dedemsvaart) en Antoinette Stegeman-Drijber (Ommen) staan voor veilig, gezond, mooi en natuurlijk water.

Water Natuurlijk is de onafhankelijke groene waterschapspartij met hart voor blauw en heeft lijstnummer 6. “Met uw stem kunnen we zorgen voor droge voeten, gezond water en een natuurlijk Vechtdal dat door de recreant en toerist gewaardeerd wordt en waar u als inwoner prettig woont en werkt.”

Het belang van waterbeheer is dichter bij dan u denkt. Droge voeten, gezond en zuiver water, lijken zo vanzelfsprekend. Maar daar gaat veel moeite en geld in om. Ook daarom is uw stem wel degelijk van belang. Vanaf 13 tot 26 november kunt u schriftelijk uw stem uitbrengen. De drie Vechtdalse kandidaten willen zorgen dat in het Vechtdal de natuurlijke en recreatieve aspecten niet ondergeschikt raken door eventuele bezuinigingen. “Ruimte voor de Vecht is voor het Vechtdal één van de belangrijkste economische en ecologische projecten op dit moment. Een evenwichtige afweging van belangen is noodzakelijk. Er is al een grote lobby en belangenbehartiging voor landbouw en met uw stem voor Water Natuurlijk geeft u een volle kans aan de natuur, verbrede landbouw en recreatie, die dit hard nodig hebben.”

Om u warm te maken voor Water Natuurlijk is een prijsvraag uitgeschreven waarmee u een geweldige ervaring kunt winnen. Kijk voor meer informatie op www.waternatuurlijk.nl/vechtstromen. “En…. vergeet niet uw stembiljet in te vullen en op tijd, voor 23 november, op de bus te doen. U kunt op ons rekenen, wij rekenen op uw stem!”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.