wandelen met de kerststal in vilsteren

Activiteitencommissie Vilsteren houdt op 26 december voor de twintigste keer een wandeling met een levende kerststal. Beleef het kerstverhaal in de natuur van Vilsteren.

Lees er meer over in het persbericht van de commissie:

Dit jaar organiseren wij op 26 december voor de 20ste maal de levende kerststal wandeling. Het belooft wederom heel mooi te worden. Wat ooit is begonnen als kerstactiviteit voor de kinderen van de Willibrordusschool in Vilsteren, is uitgegroeid tot een groots evenement met honderden bezoekers vanuit het hele land.

De prachtige bossen rond de kluizenaarsvijver vormen het ideale decor. Hier kunt u het kerstverhaal zelf beleven rond de tijd van het jaar nul. Een verteller neemt u mee op een reis langs een prachtig schouwspel met herders, een engel, de Drie Koningen en natuurlijk kindje Jezus en Jozef, Maria en de dieren. Zo’n 90 vrijwilligers uit Vilsteren werken mee aan dit spektakel en geven wederom aan waar een klein dorp groot in kan zijn. Kortom, heeft u nog geen plannen voor tweede kerstdag? Trek dan uw wandelschoenen aan en beleef het kerstverhaal in de mooie omgeving van Vilsteren! De tocht duurt ongeveer een uur. Vanaf 17:00 tot 21:00 uur zal er iedere 10 minuten een groep vertrekken vanaf het Parochiehuis. Stevige wandelschoenen of laarzen zijn aan te raden.

Kaarten voor dit evenement zijn alleen te verkrijgen in de voorverkoop. Deze is op 14 december van 13.30 uur tot 14:30 uur in het parochiehuis te Vilsteren (achter de kerk). De kaarten kosten voor groot en klein 4,5 euro p.p. De opbrengsten komen ten goede van het restauratiefonds van de Willibrorduskerk in Vilsteren. Het heeft geen zin om 26 december op de bonnefooi te komen, want de kans is groot dat de kaartjes zijn uitverkocht.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.