Home / archiefcentraal / vvd dalfsen stelt kieslijst samen

vvd dalfsen stelt kieslijst samen

VVD Dalfsen heeft haar kieslijst rond. In de prachtige historische Westermolen hield VVD afdeling Dalfsen donderdagavond haar algemene ledenvergadering om te besluiten wie aansluitend op de eerder gekozen lijsttrekker Gabrielle van der Feltz op de lijst komen. Met andere woorden, waar jij op kunt stemmen tijdens de gemeenteraadsverkiezingen in 2014.

Gabrielle van der Feltz, Roelof Schuring, Marinus van Riezen, Wilco Lindeboom, Pauline du Mez, GerritJan Veldhuis, Jasper Brouwers en KlaasJan Swager staan verkiesbaar. VVD Dalfsen komt hiermee met een groep met van nature een groot communicatief en verbindend vermogen. Lees meer over de kieslijst van VVD Dalfsen in de column van Roelof Schuring die aankomende week in de krant staat of maandag om 17.00 uur op www.vechtdalcentraal.nl

Lees ook

VVD wil einde aan overlast op Vechtdallijn

OMMEN – Intimidatie, spugen, geweld en ander ongewenst gedrag. Al jaren is het schering en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.