volle bak bij kinderplaybackshow

Ruim 260 mensen genoten van de optredens tijdens de kinderplaybackshow afgelopen zaterdag. In MFC ’t Trefpunt in Balkbrug stonden negentien acts op het podium.

Lees er meer over in het verslag van Just4Kids:

Afgelopen zaterdag hebben zo’n tweehonderdzestig papa’s en mama’s, opa’s en oma’s , vriendjes en vriendinnetjes genoten van bijzonder mooie optredens tijdens de kinderplaybackshow.

In MFC t Trefpunt in Balkbrug stonden 19 acts op het podium in de grote zaal. Vanaf 13.00 uur stonden er zenuwachtige kinderen zich achter de coulissen om te kleden en zich klaar te maken voor hun optreden. Hun ouders zaten misschien nog wel meer zenuwachtig dan hun kinderen vol spanning in de zaal.

Om half twee kondigt Henk Jentink namens de organisatie Just4Kids de presentator van deze kinderplaybackshow aan. Waarna Richard Schipper het woord neemt en de kinderen aankondigt.

De kritische jury bestond dit jaar uit badmeester Gradus Hagel, voetbalkenner Arjen Hekman en juf Dini Bosker. Zij hadden de moeilijke taak om uit alle goede optredens de winnaars te kiezen.

Voor de pauze kwamen de acts van de kinderen uit de groepen 3-5 aan beurt. Nadat de dorst gestild was en alle 150 snoepzakjes verkocht waren, was het de tijd voor de oudere kinderen. We zagen Katy Perry met haar wilde dieren voorbij komen. Armin van Buren had even tijd om met z’n draaitafel naar Balkbrug te komen. Ook de act van Taio Cruz en Serebro waren in de strijd voor de 1e prijs

In de groepen 3-5 kwam de act van Sophie Arling en Noortje van de Schaft als beste naar voren. Volgens de jury werd er heel goed geplaybackt en werd er goed het publiek ingekeken. De tweede prijs was voor Laureen Veerman en Line Schotmeijer met een liedje van Kinderen voor Kinderen. En de derde prijs voor Lotte Dragt als Keet.

De winnaar van de groepen 4-8 is Bjorn Veltman. Hij trad alleen op als Will and the People en deed dat als een echte entertainer, zelfs zijn gitaarspel klopte.

Tweede werden Mabel, Sam en Ylva , en de beker van de derde prijs ging met Paulien Lammersen en Kirsten Toerse mee naar huis

Na het uitreiken van de bekers werden alle andere deelnemers werden door de jury ook winaars genoemd, doe het ze maar eens na, voor een volle zaal te durven optreden. Alle kinderen kregen van de organisatie Just4Kids een echte medaille omgehangen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.