volgende week besluit over plein nieuwleusen

De initiatiefnemers willen heel graag het plan met de uitkomsten van het college medio december toelichten op de Algemene ledenvergaderingen.

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Dalfsen besluit op dinsdag 3 december of het plan ’t Plein Nieuwleusen voldoet aan de kaders die de gemeenteraad heeft gesteld. De raad van de gemeente Dalfsen heeft voor het mogelijk realiseren van een Kulturhus op 20 november 2012 kaders gesteld waaraan het plan getoetst zou worden. Die kaders zijn: samenwerking, huisvesting, locatie, financiële haalbaarheid, exploitatie/beheer/gezamenlijke programmering. Op 4 december is er vervolgens overleg over de uitkomsten van het collegebesluit met de betrokken partijen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.