vechtdal accountants persoonlijk en lokaal

Oprichters Henk Jan Schuurhuis en Jan Tjerkstra zijn klaar om de klanten te ontvangen. De twee uit Ommen richtten in september 2013 het nieuwe accountantskantoor Vechtdal Accountants op.

Ze richten zich vooral op het midden- en kleinbedrijf, de agrarische sector en particuliere aangiften. “Jan is al 38 jaar vooral werkzaam in de agrarische sector”, vertelt Henk Jan Schuurhuis. “Ikzelf ben vooral werkzaam in de mkb-sector. In deze Vechtdal-omgeving zitten voor ons de meeste klanten van daar ook de naam Vechtdal Accountants.”

Het is niet een groot accountantskantoor en daar ligt ook de kracht van het bedrijf. “Je hebt korte lijnen. Je bent lokaal en regionaal gebonden”, legt Henk Jan uit.

Vechtdal Accountants heeft inmiddels twee medewerkers in dienst. Martin Neijensteijn en Annemarie Hesselink werken er sinds 1 november. Henk Jan: “Het was een hele klus om dit neer te zetten en we zijn tevreden over het resultaat. Het is nu aan ons om de klanten goed van dienst te zijn.”

Op vrijdag 22 november kunnen de bestaande klanten en andere belangstellenden een kijkje nemen in het nieuwe kantoor. Het open huis is van 15.30 tot 18.30 uur aan de Schurinkstraat 23 inOmmen. Kijk voor meer informatie www.vechtdalaccountants.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.