tweede aed in marienberg

Mariënberg heeft een tweede AED. De defibrillator werd gisteren geplaatst bij basisschool De Wissel op de hoek van de Stationsweg en De Marke.

Lees er meer over in het persbericht van Plaatselijk Belang Beerzerveld-Mariënberg:

Het is dan toch eindelijk gebeurd: woensdagmorgen 13 november is de tweede AED geplaatst in Mariënberg. Het bedrijf AED Solutions zorgde voor het aansluiten van de defibrillator.

Onder de enthousiaste leiding van Erna Ramaker zijn het afgelopen jaar meerdere acties op touw gezet om geld in te zamelen voor een tweede AED in Mariënberg. In het voorjaar is een tweede defibrillator besteld bij Stichting Hartveilig Hardenberg. De levering liet even op zich wachten….een week voor de schoolvakantie ontvingen we bericht dat het apparaat geplaatst kon worden.

Omdat de omgeving van de beoogde locatie nog moest worden aangepast, kwam de plaatsing op dat moment niet goed uit. Intussen hebben (alweer!) een aantal vrijwilligers enkele struiken gerooid en een schitterend toegangspad aangelegd naar de zijmuur van basisschool De Wissel op de hoek Stationsweg/De Marke. Intussen was het bedrijf ook zover om de AED aan te sluiten.

GEVRAAGD: HULPVERLENERS!

Bent u, ben jij in het bezit van een geldig AED-diploma, wacht dan niet langer en meld je aan op www.hartslag.nu . Op deze manier kunnen we met zijn allen zorg dragen voor wie het nodig mocht hebben. Voor meer informatie kunt u contact op nemen met de coördinator Erna Ramaker, Stationsweg 39, 0523-252064, e.r.ramaker@home.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.