touch of matrix bij saskia kuiling

Touch of Matrix-behandelingen doet Saskia Kuiling in haar praktijk in Lemele. Een behandeling waarbij het niet nodig is om te weten waar de klacht vandaan komt.

Sceptisch of geïnteresseerd? Lees meer over deze behandeling in het persbericht van Saskia Kuiling:

Saskia Kuiling is in Lemele begonnen met een praktijk waarin ze Touch of Matrix-behandelingen geeft.

Het lijkt wel toveren, dacht Saskia Kuiling toen ze anderhalf jaar geleden voor het eerst een Touch of Matrix behandeling onderging. En na een aantal behandelingen besloot ze om dit zelf te gaan leren.

Touch of Matrix is een nieuwe, zeer eenvoudige behandelwijze die zich leent voor allerlei soorten klachten.

Het grote voordeel van Touch of Matrix is dat de cliënt niet hoeft te weten waar een klacht vandaan komt. Het is niet belangrijk om te begrijpen hoe een klacht is ontstaan om er toch van af te kunnen komen.

De werkwijze is gebaseerd op de kwantumtheorie, die ervan uit gaat dat alle materie energie is en dat alle materie is verbonden door een energieveld. Saskia Kuiling helpt de cliënt om in contact te komen met dit energieveld. Vervolgens kan de heling plaatsvinden zonder dat cliënt en behandelaar hoeven te weten wat er gebeurt.

Mensen kunnen ook op afstand behandeld worden. Door de afstemming op het energieveld is namelijk niet van belang waar cliënt en therapeut zich bevinden, omdat tijd en plaats in het veld niet bestaan. Hierbij zijn al verbluffende resultaten geboekt.

Saskia Kuiling heeft een praktijk in Lemele. Voor meer informatie kunt u kijken op www.saskiakuiling.nl Ook kunt u telefonisch contact met haar opnemen via 0572 331182

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.