Home / archiefcentraal / the wrinkles derde in rotterdam

the wrinkles derde in rotterdam

Het trio The Wrinkles uit Dalfsen werden derde in de klasse ‘kleine vocal groups’ van het Balk Topfestival in de Doelen in Rotterdam. De jury vond onder andere de samenzang van de dames goed.

Lees hieronder meer in het verslag van The Wrinkles:

The Wrinkles zijn drie dames boven de veertig die samen 3-stemmige liedjes zingen. Toen er een Balk Topfestival werd georganiseerd in de Doelen te Rotterdam, leek het hen aardig om zich daarvoor eens op te geven.

Ze werden geplaatst in de eerste klasse kleine vocal groups, tussen zanggroepen tot acht deelnemers uit het hele land. Deze zanggroepen zongen allemaal bekende nummers van radio, tv en Youtube in meerstemmige arrangementen van bekende arrangeurs. The Wrinkles zingen zélfgemaakte teksten op eigen fabricaat melodieën. Tóch werden deze Dalfser dames derde in hun klasse.

De jury heeft met name lovend geschreven over de podiumpresentatie, de klankkleur, de samenzang van de dames en de originaliteit van de grappige teksten. De teksten gaan voornamelijk over gewone dingen in het leven van een vrouw. The Wrinkles zijn als act te boeken via thewrinkles@live.nl. Hun site is www.thewrinkles.nl

Lees ook

Ommerschans zit niet te wachten op bataljon getraumatiseerde asielzoekers

OMMEN – Er is flinke beroering ontstaan in het noordelijkste puntje van de gemeente Ommen. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.