Home / archiefcentraal / sfeervol winterconcert in de gashouder

sfeervol winterconcert in de gashouder

Ook theater de Gashouder staat deze dagen in het teken van de feestdagen. Op zondag 8 december vanaf 15.00 uur staat er een sfeervol Winterconcert op het programma.

Het Winterconcert wordt uitgevoerd door Duo Cantando, dat bestaat uit Christianne Slager, sopraan en Bernard Slofstra, piano. Samen verzorgen zij een voor de gehele familie geschikt concert met als thema ‘vrouwen en kinderen’.

Het programma bestaat uit vrouwen- en kinderliederen van Clara Schumann, Pauline Viardot, Modeste Moussorgsky, Willem Andriessen, Ilse Webber en Francis Poulenc.

Om het concert extra aantrekkelijk te maken voor kinderen worden er ook liederen van onder meer Annie M.G. Schmidt gezongen.

Hapjes en drankjes in de pauze, glühwein voor de volwassenen en een leuke verrassing voor de kinderen zorgen voor een extra feestelijke tintje.

En hoewel het winterconcert van Duo Cantando het thema ‘vrouwen en kinderen’ heeft, is het ook bijzonder geschikt voor mannen en vaders! Warm aanbevolen.

Toegang voor kinderen van 4 tot 12 jaar, onder begeleiding, is slechts 1 euro per persoon.

Kaarten zijn te reserveren via www.gashouderdedemsvaart.nl of verkrijgbaar aan de kassa vanaf een uur voor aanvang van de voorstelling.

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.