seriousommen voor vechtgenotenhuis

In navolging van het bekende Glazen Huis van 3FM laat ook in Ommen een aantal DJ’s zich twee dagen lang opsluiten in een Glazen Huis. Op 20 en 21 december gaat Serious Ommen op de Markt geld inzamelen voor het goede doel. De opbrengst gaat naar projecten voor de kinderen van het Vechtgenotenhuis.

Voor een kleine – of grote – donatie kunnen mensen een plaatje aanvragen bij Serious Ommen. Ook worden verenigingen, zoals sportclubs en wijkorganisaties, uitgenodigd om zelf acties te organiseren op of rondom de markt in Ommen. Vriendengroepen zijn uiteraard ook welkom om mee te doen. “Alles voor het goede doel”, aldus de organisatie.

SeriousOmmen doet ook een beroep op het muzikale talent in de gemeente. “Bandjes, DJ’s of mensen die een instrument bespelen zijn van harte welkom om hun muziek te laten horen”.

SeriousOmmen vindt plaats op 20 en 21 december. Vrijdagmiddag om 15 uur is de officiële start. Zaterdagavond wordt de opbrengst bekendgemaakt tijdens de feestelijke afsluiting. Het Vechtgenotenhuis biedt (ex-)kankerpatienten en hun naasten een plek om elkaar te ontmoeten als lot- én als vechtgenoten. Meer informatie bij Herman Hermes: herman@flater.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.