Home / archiefcentraal / sercodak tegen hongaarse tegenstander

sercodak tegen hongaarse tegenstander

SERCODAK Dalfsen speelt zondag 10 november tegen ERD Handball Club uit Hongarije. Dit is de derde ronde voor de Cup Winners Cup. Vanuit Hongarije zijn er al veel kaarten besteld, dus weer er snel bij.

Lees meer over deze internationale wedstrijd in het persbericht van SERCODAK Dalfsen. Daarin lees je ook hoe je kaarten voor de website kunt bemachtigen.

Op zondag 10 november a.s. speelt SERCODAK Dalfsen in het Theater van de Sport in Zwolle voor de 3e ronde van de Cup Winners Cup tegen het Hongaarse ERD Handball Club. Na een serie mooie en interessante Europese wedstrijden beloofd dit wederom een hele mooie en spannende Europese ontmoeting te worden. Hongarije heeft een van de sterkste competities van Europa.

Speciaal voor onze leden hebben we voor het tijdstip van 16:00 gekozen. Alle teams hebben hun wedstrijden dan gespeeld en kunnen dus getuige zijn van dit Europese spektakel. Voor de voetballiefhebbers die PEC Zwolle – FC Twente graag vanaf 12:30 willen volgen, maar niet in het stadion kunnen zijn, zullen we enkele schermen in de horecaruimte ophangen. Kortom, het gaat een gezellige zondagmiddag worden.

* SERCODAK DALFSEN (NED) – ERD Handball Club (HUN)

* 3e ronde EHF Cup Winners Cup

* Zondag 10 november 2013

* Topsportcentrum Landstede in Zwolle

* Aanvang wedstrijd 16:00

Vanuit Hongarije zijn er al een groot aantal kaarten gereserveerd. Daar leeft de wedstrijd dus ook. We adviseren daarom tijdig uw kaarten te reserveren via de website: http://www.sercodakdalfsen.nl/contact

Lees ook

Wim Frijling Brouwers’ Dalfsen Open tennistoernooi

DALFSEN – Vanaf afgelopen donderdag tot en met zondag werd bij DLTC Gerner in Dalfsen, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.