Home / archiefcentraal / roue verveer naar theater carrousel

roue verveer naar theater carrousel

.

Roué werd in 2010 genomineerd voor de cabaretprijs Neerlands Hoop. Verder is hij regelmatig op TV te zien. Zo was hij te zien in het NTR TV-programma ‘De Slavernij’. Roué ging in dit programma op zoek naar de geschiedenis van zijn voorouders. Daarnaast was hij in de zomer van 2012 als vaste teamcaptain te zien bij het zaterdagavondprogramma ‘Zonde van de Week’ op Nederland 1. Ga voor kaarten naar www.theatercarrousel.nl of bel 0529-454471.

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.