publieksdag zorglandgoed de stekkenkamp

Zorglandgoed de Stekkenkamp in Ommen houdt op zaterdag 16 november een publiekskijkdag. Midden in de natuur zetten Dagcentrum de Stekkenkamp, vergader- en trainingscentrum Pro Elan en het Vechtgenotenhuis tussen 10.00 en 16.00 uur hun deuren open voor publiek. Alle drie organisaties heten het publiek van harte welkom op de open dag aan de Beerzerweg 5 in Ommen.

Dagcentrum de Stekkenkamp biedt activiteiten en behandeling aan volwassenen onder de 65 jaar met geheugenproblemen of niet-aangeboren hersenletsel. Deze dagvoorziening van de Saxenburgh Groep is vijf dagen per week geopend en kent geen wachtlijst. De Stekkenkamp is gevestigd in een monumentale boerderij. Tijdens de publieksdag gaan cliënten aan de slag met hun wekelijkse activiteiten, zoals schilderen, kleien, of werken met speksteen. Ook zijn zij bereid om persoonlijk te vertellen wat de Stekkenkamp voor hen betekent in hun nieuwe levensfase. Medewerkers staan de bezoekers graag te woord om informatie te delen.

Pro Elan biedt ruimte voor ontmoeting in de meest brede zin van het woord. Het is een trainings- en vergaderlocatie midden in de natuur van landgoed de Stekkenkamp. Tijdens de publieksdag kunnen belangstellenden alle ruimten bekijken, een indruk krijgen van de vele mogelijkheden en zelf het motto ‘Binnen is buiten – buiten is binnen’ ervaren. Voor de gelegenheid serveert Pro Elan een amuse en een drankje bereid van streekproducten.

Het Vechtgenotenhuis, inloophuis voor kankerpatiënten, gedenkt tijdens de publieksdag haar eerste lustrum.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.